Προφίλ

Ποιοι είμαστε

H επιχείρηση tft - Tasos Filippidis Tenda δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας, τοποθέτησης κι αντικατάστασης ειδών σκίασης κι υφασμάτων επίπλωσης, εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Τάσος Φιλιππίδης, εξελίσσοντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που απέκτησε συνεργαζόμενος με τον πατέρα του Ελευθέριο, ίδρυσε την εν λόγω επιχείρηση προσφέροντας λύσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις, επιλέγοντας υλικά από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες.

Γιατί να μας επιλέξετε

Με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη, την άμεση, συνεπή και συνεχή εξυπηρέτηση και στόχο την διαρκή ενημέρωση σε θέματα τεχνογνωσίας και συστήματα εξοπλισμού, είμαστε στη διάθεση σας προκειμένου να προσφέρουμε ιδανικές λύσεις για την οικία και το κατάστημα σας, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (τέντες, ομπρέλες, πέργκολες, στορ, πάνελ, συστήματα αυτοματισμού, υφάσματα επιπλώσεων κλπ) που μας προμηθεύουν κορυφαίες και πιστοποιημένες εταιρίες του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Προσδίδοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα, την τέλεια εφαρμογή και τη διάρκεια, η επιχείρηση μας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!